2024-05-04
19:30
BOOOK Kitchen
Készülj fel egy varázslatos kulináris utazásra, ahol az izraeli ízek és aromák kerülnek a középpontba, Cserháti Tamara, a “Yalla! Tarts velem! – Kalandozások az izraeli konyhában” könyv szerzőjének vezetésével, mindez Pálinkás Zsolt közreműködésével valósul meg. Természetesen a bor párosítás sem maradhat el, hogy még harmonikusabb legyen a kaland. Ez az est nem csak ízekben gazdag, hanem egy ajándék könyvvel is megajándékozunk, hogy otthon is folytathasd az izraeli gasztronómia felfedezését.
Welcome ital: Limonana
Nardin – Blanc de Blancs Treviso
Welcome falat: Baba ganoush
Riporta – Rose Sicily
Hideg előétel: Cékla carpaccio és olívabogyó válogatás
Leves: Harira – fűszeres csicseriborsó leves
Povero – Grignolino Piemonte
Meleg előétel: Egészben sült mini karfiol, tahinivel és gránátalma magokkal tálalva
Zabú – Nero d’Avola Sicily
Főétel: Bárány- és pulykahússal töltött sült hagyma
Povero – Moscato d’Asti
Desszert: Kadayif
A kóstoló tartalmazza az italsort és az ételsort.
Minden ettől eltérő fogyasztás az eseményt követően elszámolásra kerül.