2022-05-05
19:00
Bártfai Vendéglő
Kvaszinger – Meszes Muscat Lunel / Tokaj
Amuse bouche: Tepertő, lilahagyma, kenyér
(Mangalica Tepertőkrém, sózott lilahagyma, ropogós kovászolt kenyér)Kvaszinger – Furmint pezsgő / Tokaj
Előétel: Szalámi, sonka, májas
(Áfonyás szalámi, érlelt sonka, krémes májpástétom)Ortonese – Sangiovese&Merlot / Puglia
Meleg előétel: Burgonya, szalonna, karaj
(Hirtelen sült mangalica karaj, “cínke”)Fantini – Vendemmia Rosso / Puglia
Főétel: Tarja, fokhagyma, jus
(Mangalica “steak” burgonya tócsni, konfitált fokhagyma, jus)Kvaszinger – ÉdesM kései / Tokaj
Desszert: Alma, bor, fahéj
(Fahéjas alma, ropogós tészta, sabayon)