2023-06-22
19:00
BOOOK Kitchen
Fabók Mihály sommelierrel
Veen (effervescent) – Finnország (forrásvíz)
Carassia Blanc de Blancs Brut – Kárásztelek
Welcome: Kecskesajt, málna, kalács
Milotai (mentes) – Magyarország (kútvíz)
Somlói Juhfark – „Aranyhegy” 2020 – Tornai
Leves: Kovászos uborka, dió, méz
Icelandic (mentes) – Izland (forrásvíz)
Balatoni Zöldveltelíni „Ráthonyi-domb” 2020 – Villa Tolnay
Meleg előétel: Arany durbincs, citromfű, kesudió
Hargita Gyöngye (savas) – Erdély (forrásvíz)
Ménesi Feketeleányka „Sziklabor” 2019 – Balla Géza
Főétel: Bárány csülök, szeder, rozmaring
Vichy (savas) – Spanyolország (forrásvíz)
Tokaji Kései Sárgamuskotály 2021 – Harsányi
Desszert: Só, cukor, barack
A kóstoló tartalmazza az étel, víz és a borsort.
Minden ettől eltérő fogyasztás az eseményt követően elszámolásra kerül.